Werkruimte van onze Camion de Cafe bijna klaar

Het inrichten van de werkruimte van onze Camion de Cafe schiet al lekker op. We zijn bijna klaar. Gelukkig kunnen we in deze tijd met gesloten winkels wel bestellingen doen, o.a. bij IKEA. DUS: Keukenspullen besteld, zoals kastjes, werkblad, deurtjes etc. Even wat freubelen en knutselen, en je hebt zowaar een eigen keuken in de koffie truck.

Het was even een puzzeltje om er ook een koelkast in te krijgen, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt. En het is niet zomaar een keuken. We hebben een heuse vitrine met glas aan de uitgifte kant, zodat klanten straks koekjes en andere lekkernijen achter het glas kunnen zien en een keus kunnen maken. 

KEUKEN CAMION DE CAFE

EN, we hebben aan de uitgifte-kant ook een mooie teak-houten uittrekblad! Daar kunnen dan de ingrediënten voor de koffie (suiker, melk, roerstokjes) en de theezakjes op staan. Ja, we hebben ons beste gedaan.

Vitrine en uitschuifblad

Doordat we al wat ervaring hebben, proberen we de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten zodat we alles binnen handbereik hebben als we onze lekkere verse koffies gaan bereiden.

Een kloplade, een laden voor de Barista tools, ruimte voor twee bogenmalers en een afvalbak onder handbereik weggewerkt in een kastje.

Nu nog wat afwerking en elektra aansluiten in de werkruimte. En als laatste de PVC vloer plakken.

Alles bij elkaar hebben we best wat ruimte om te werken. Het wordt steeds leuker!

Geef een reactie