Overige concepten

Op elk evenement is een mobiel koffieconcept van Moving Coffee een geweldige beleving. Ook voor overige concepten voor koffie op locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bedrijfsopening,  je stand op een beurs, jouw personeelsfeest,  bruiloft of buurtfeest. Wil je onze koffiekar huren of een mobiele koffiebar huren? Ook dat kan bij Moving Coffee. We hebben naast onze Camion, nog vier overige concepten.

Koffie Eend

Onze Koffie Eend is een hele unieke verschijning. Onze Koffie Eend is een originele besteleend uit 1974. Deze echte 2CV6 model AK400 is omgebouwd tot een mobiele koffiebar met een professionele espressomachine. Een verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. 

Het Koffie Kuiken

Ons Koffie Kuiken is uniek in zijn soort! Ons Koffie Kuiken is een aanhanger, gemaakt van de laadruimte van een originele besteleend ( een Citroen 2CV6 model AK400) uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Aan de rechterzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat.

 

Onze Koffiekar

Je kunt ook onze koffiekar huren. De koffiekar wordt vaak buiten gebruikt, maar kan ook prima binnen opgesteld worden. Onze koffiekar lijkt op een ijscokar en een fietskar, maar dan natuurlijk met een professionele espressomachine.

Mobiele Koffiebar

Onze mobiele koffiebar is een modern en flexibel koffie-concept. Onze mobiele bar heeft een strakke en moderne uitstraling en bestaat uit drie losse elementen die je flexibel kunt inzetten, in een grote of een kleine ruimte. Onze bar is flexibel in zijn afmetingen variërend van 0,9 meter tot 2 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur en in elke lift.

 

Houten Koffiebar

Alles is mogelijk en overal past een mobiel koffie-concept van Moving Coffee. Zo kun je ook onze sfeervolle houten koffiebar huren voor je evenement. Wil je onze houten koffiebar huren voor een grote of kleine ruimte? Onze bar is flexibel in zijn afmetingen varierend van 1,5 meter  tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur en in elke lift.