Even over Camion de Café en over Moving Coffee waar Camion de Café onderdeel van is.

Moving Coffee is Albert en Alida Kunnen. Wij zijn koffieliefhebbers en houden van een lekkere kop koffie, het liefst espresso koffie. Wat jaren geleden thuis begon op een kleine Rancilio espresso machine is uitgegroeid een passie voor koffie waar we iedereen in willen laten delen. Zo is onze voorliefde voor lekkere koffie via een hobby uitgegroeid tot een passie voor koffie van waaruit we ons bedrijf “Moving Coffee” runnen. We genieten van de koffie en de mensen waarvoor we koffie bereiden.

Koffie op Locatie

Met onze Camion de Café brengen we koffie naar elke locatie waar mensen willen genieten van een lekkere kop koffie. Dat kan een intiem verjaardagsfeest zijn, maar ook een groot festival. En alles wat daar tussen in zit. We zijn overal voor te vinden en veel “on the move” met onze geweldige Camion.

Alida is vaak op pad met onze Camion de Café, het is ‘haar truck’. Als het over Moving Coffee gaat, zul je vaak Albert tegenkomen. We hebben het tot ons doel gemaakt om op zoveel mogelijk locaties en gelegenheden koffie te bereiden. 

Verantwoord Ondernemen

Naast dat we bovenal lekkere koffie willen maken, vinden we het ook belangrijk om verantwoorde koffie te maken. We vinden koffie verantwoord als we de koffieboeren er zoveel mogelijk mee helpen en we zoveel mogelijk het milieu sparen. Lees meer over hoe we dat doen op onze pagina verantwoord ondernemen.

 

Moving Coffee Alida
Alida
Moving Coffee Albert
Albert