Camion de Café is bijna klaar

Onze Camion de Café is bijna klaar. De verfwerkzaamheden zijn klaar, alhoewel we hier en daar nog wat moeten bijwerken. En de vloer in de werkruimte is geplakt en afgewerkt. We hebben een mooie PVC vloer gelegd, zodat die goed schoon te houden is.

De plinten onder de kastjes zijn ook voorzien van een PVC strook en netjes afgekit. Ziet er allemaal heel strak uit.

Verder hebben we nog met rubber-profielen alle naden bij de zijdeur en uitgifte-kleppen afgedicht tegen regenwater. 

Het laatste klusje wat nog moet gebeuren, is het bekleden van het plafond en zijpanelen in de cabine. We hopen daarmee het geluid in de cabine wat te dempen en zo het rijcomfort iets te verhogen. 

Na al dat geklus en pimpen werd het ook tijd om weer eens een proefritje te maken. 

Camion de Cafe PVC vloer

Proefritje

Camion de Cafe

Op een mooie middag afgelopen week hebben we onze Camion uit de opslag gehaald en zijn er even mee wezen rijden. Gelijk een mooie gelegenheid voor wat foto’s.

Het was weer een hele ervaring om met deze mini-vrachtwagen van het eerste uur te rijden. Je realiseert je ineens dat 70 jaar geleden autorijden toch een hele andere bezigheid was dan tegenwoordig.

Vooral in zo’n mini-truck is het hard werken. Manoeuvreren op 10 vierkante meter is een uitdaging, evenals het schakelen met de niet-gesynchroniseerde versnellingsbak. We moeten nog wat oefenen om onze rijvaardigheid te verhogen, zodat we ons met voldoende vertrouwen in het huidige verkeer kunnen mengen.

Camion de Café

We presenteren je met trots onze Camion de Café. Nog wat signing aanbrengen en de koffiemachine installeren en dan kunnen we gaan. Kom maar op met die opdrachten!

Geef een reactie