Maatwerk voor de juiste koffie beleving

We willen dat jouw evenement dat uitstraalt wat jij voor ogen hebt, daarom leveren we maatwerk. We stemmen onze invulling af op jouw wensen voro die koffie beleving die jij wilt op jouw evenement.

Standaard gebruiken we kartonnen bekers om de koffie in te serveren, ToGo bekers, al dan niet met deksel. De afmetingen van de bekers zijn afgestemd op de koffievariant die besteld wordt. 

Wil u een wat meer luxe uitstraling op uw evenement? Dan kunnen we gebruik  maken van picardie-glazen. Is glaswerk komt de smaak van de koffie nog beter tot zijn recht. Ook hierbij stemmen wel elk glas af op de juiste koffievariant.

Een ander alternatief is servies met kop en schotels. Met name voor wat kleinere gezelschappen is dit en luxe variant. Ook dan gebruiken we verschillende formaten.

Zo geven we elk evenement de uitstraling die jij wenst, luxe of vlot en met de professionaliteit die bij jouw past. Voor de koffie beleving die jij wilt.

Kijk ook op onze andere site van Moving Coffee voor meer informatie

De varianten die we standaard op elk evenement kunnen serveren zijn:

  • Espresso (doppia o singola)
  • Espresso Macchiato
  • Cortado
  • Caffè Lungo / Americano
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Caffè Latte
  • Flat White

Wil je nog meer karakter geven aan de koffiebeleving op je evenement? Dan bieden we de mogelijkheid om het aantal varianten uit te breiden met Coffee Specialties.

Denk hierbij aan gebruik van likeur, koffie siroop en room. We maken hiermee de lekkerste winterkoffie, Café Français, Irisch Coffee en dergelijke.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Of je jouw gasten wilt laten zitten  of staan tijdens het beleven van onze koffie, we kunnen daarvoor het juiste meubilair meenemen.

Bij ons kun je een smaakvol terras van bistro setjes huren. We kunnen drie tafeltjes met elk vier stoeltjes meenemen, zodat je 12 gasten tegelijk op ons mobiele terras kunt laten zitten.

Heb je liever sta-tafels? Dat kan ook, we hebben vier unieke houten stat-tafels die we mee kunnen nemen. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden.