Onze koffie truck huren

Bij Moving Coffee kun je onze koffie truck huren voor Italiaanse koffie op locatie met een professionele Barista voor elk evenement. Met onze Koffie Truck kun je Italiaanse koffie serveren op welke locatie je ook maar wilt. Dat wil dus zeggen Italiaanse kwaliteitskoffie ook op jouw evenement op de locatie die jij kiest. Een mobiel koffie-concept van Moving Coffee staat voor een echte koffiebeleving in de mobiele catering.

Waardeer je gasten

Wil je jouw evenement iets speciaals geven door je gasten echte Italiaanse koffie te serveren?  En ze te verrassen met een goede kop koffie, cappuccino of espresso? Dan ben je bij Camion de Café aan het juiste adres. Wij geven je gasten verse koffie van goede kwaliteit. Je gasten zullen ervaren dat je hun aanwezigheid waardeert en dat je hen serieus neemt. Vooral omdat we onze service afstemmen op jouw wensen. Je gasten zullen je evenement niet snel vergeten.

Onze Koffie Truck​

 

Wil je onze Koffie Truck huren? Dan heb je een hele unieke verschijning op je evenement. Je gaat je gasten er absoluut en op een wel hele speciale manier mee verrassen.  

Onze Camion de Café is een Peugeot J9 uit 1991. Deze unieke bestelbus met schattige schuifdeuren, is omgebouwd tot een heuse foodtruck met een professionele espressomachine.

Een verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een professionele Barista voor gegarandeerd lekkere koffie. Het is dus een goed idee om onze Camion de Café te huren.

Als je het prettiger vindt dat we met onze mobiele koffiebar dicht bij je gasten staan, kunnen we de koffiebar ook uit de bus rijden en voor de bus gaan staan.

Maatwerk