Met onze Koffie Eend ga je jouw gasten op een wel hele bijzondere en unieke manier verrassen met een vers gezette kop lekkere koffie. Onze Koffie Eend is een originele besteleend uit 1974. Deze echte 2CV6 model AK400 is omgebouwd tot een mobiele koffiebar met professionele espressomachine. Een unieke en verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een echte Barista voor gegarandeerd lekkere koffie.

Koffie Eend: Old-timer 2CV6

De Koffie Eend is een echte Old-timer uit 1974: Een originele Citroën 2CV6 model AK400 (een ‘Bestel Eend’).

De Eend rijdt nog steeds zelfstandig op haar eigen originele benzine motor.

Aan de rechterzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat.

Uitrusting

De Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks en genoeg laadruimte over om bistro sets mee te nemen voor een mobiel terras. Het enige wat we ter plaatse nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Afmetingen

De Eend is 3,5 meter lang, 1,5 meter breed en 1,8 meter hoog. Bij het maken van de koffie staat de uitgifteklep open en dan is de Eend 2,5 meter hoog.

Meer info over de Koffie Eend.