Koffie beleving

Voor een echte koffie beleving kunnen jouw gasten bij onze sfeervolle Koffietruck zelf koffie komen halen. Ze kunnen dan kiezen uit verschillende koffie varianten van Italiaanse kwaliteit, een espresso, cappuccino, latte macchiato etc. Zo beleven ze bij de truck het bereiden van hun verse kopje koffie direct mee.

Eigenzinnige koffie

Moving Coffee houdt van eigenzinnige koffie. Koffie die je beweegt en roert als je het proeft. Daarom zetten we koffie op de originele Italiaanse manier met een espressomachine. We houden van een volle en stevige koffie. Hiervan maken we verschillende koffie varianten, met een espresso als basis.

Als je dat wilt kunnen we je gasten uit twee of drie verschillende soorten koffie laten kiezen. Dit kunnen single origins uit verschillende landen zijn.

Koffie die roert

Het bereiden van een goeie kop koffie is een koffie beleving, of je haar nu zelf maakt of het wordt voor je gedaan. Het is een moment om even stil te staan en van te genieten. En het resultaat, de kop koffie zelf? Die mag er zijn, geurig en smaakvol; met andere woorden: Perfect!.

Zodat het je roert als je de koffie proeft en je er intens van geniet. Dat is ons streven. We doen er alles aan om dat te realiseren. 

Koffie die roert

Wij houden van eigenzinnige koffie, daarom gebruiken we eerlijke en verse bonen. Bonen waarvan we weten waar ze vandaan komen en waarvan we weten welke smaak we kunnen verwachten. Bonen moeten vers zijn, wat inhoudt dat ze niet langer dat twee maanden voordat we ze gebruiken gebrand zijn.

Koffie beleving

Eerlijke koffie voor een eerlijke koffie beleving

We vinden koffie eerlijk  als de boer een eerlijke prijs voor zijn koffiebonen krijgt, als hij er alles aan gedaan heeft om de kwaliteit van zijn koffie te waarborgen. Eerlijk houdt voor ons ook in dat er bij de productie rekening gehouden wordt met de omgeving, zowel met de natuur als met de mens, en hier goed mee om gegaan wordt. En vooral houden we van een goede smaak, waarvan je zelf ook zult zeggen: Dat is een lekkere kop koffie!