Eind september kregen we bericht dat de verbouwing van onze nieuwe Koffie Truck, onze Goelette, bijna klaar is. Het heeft wat langer geduurd dan gepland en dat we gehoopt hadden. Maar eigenlijk is dat neit zo erg in deze tijd met corona. Er zijn toch geen festivals dit seizoen en we hebben noet tijd voro het volgende seizoen om de Camion de Café af te maken.

Al het plaatwerk is gereed. En dat is best veel geweest Er is veel gebeurd.

  • Het dak is verhoogd, We hebben nu sta-hoogte in de bus. Wel zo handig.
  • Er zitten twee uitgiftekleppen aan de Camion, één aan de linker zijkant en één aan de achterkant. Beide kleppen worden met gasveren omhoog gehouden. Voldoende ruimte om klanten te bedienen straks.
  • Onder de uitgifteklep aan de achterkant zijn twee halve deuren gemaakt. Netjes in de vorm van het originele plaatwerk. Met de achterste uitgifteklep omhoog en beide deuren open is de hele achterkant vrij om spullen te laden. We kunnen ook 1 deur gebruiken, voor het laden. Bere handig.
  • En last but not least: Er zit een nieuwe zij-deur aan de rechterkant in de laadruimte. Met raam en deurkruk. De deur zit net achter de cabine. Er handig zo’n ingang tijdens het werken straks en als hoofd toevoer voor spullen e.d.
  • Verder is het veel meer gebeurd. Er zitten nieuw stoelen in en echte veiligheidsgordels, Zodat we comfortabel en veilig kunnen rijden. De vloer in de laadruimte is vlak gemaakt en verstevigd. En hier en daar zijn balken en plaatdelen vervangen en gelast omdat er gaten in zaten.

Op het onderstaande filmpje is mooi te zien hoe de buitenkant geworden is en hoe de nieuwe stoelen er in zitten.

Geef een reactie