Yes! We hebben de Goelette opgehaald Het ging nu ineens allemaal heel snel. Gelukkig konden we een stalling huren waar ze in kan. Omdat het dak verhoogd is, hebben we een hoge doorgang nodig. We hebben een mooie droge ruimte gevonden die we kunnen huren voor de staling en ook voor de afbouw. Droog en vorstvrij. 
 
Het was even spannend of we de 150 kilometer in 1 keer zouden kunnen rijden. We hebben de gok genomen om de Goelette zelf naar huis te rijden en niet op een auto-ambulance. Dan weten we meteen of ze het aankan. Ik heb wel even vooraf een wegenwacht service afgesloten bij de ANWB voor de zekerheid :-). Maar we hebben het gehaald!

We hebben nog wel wat oponthoud gehad onderweg. We besloten nog even te tanken voordat we de snelweg op zouden draaien. Ik had namelijk geen idee of de benzine-meter werkte en gezien de werking van de snelheids meter vertrouwde ik dat niet 🤪.

Na het tanken bleek de accu leeg te zijn en startte ze niet meer. Gelukkig kun je auto’s uit die tijd vaak nog wel met een slinger aan de gang krijgen. En dat werkte ook nog!!
Ik had alleen het idee dat de accu niet bijgeladen werd, dus de kans dat we onderweg stil zouden komen te staan ergens langs de snelweg, was wel groot.

Met wat hulp, een acculader en wat sleutelen, konden we dan toch een uur later weer op pad. En lijkt het er op dat de accu wel oplaadt.
 
En dan zit je bijna 2 uur lang in deze herrie met ongeveer 80 km per uur, dacht ik tenminste wel, zo ongeveer, kan ook 90 km per uur zijn, of 70, of toch niet???

Geef een reactie