Onze nieuwe Camion de Café is operationeel!

Na de verkoop van onze Renault Goelette, bleef het toch knagen; we wilden toch wel een grotere Koffie auto / truck naast onze koffie eend.

Lange tijd hebben we gekeken naar een Renault 4 bestel. En dan deze net zo verbouwen als onze Koffie Eend. De zijkant van de laadruimte open laten maken als een luik, waarachter we een koffiemachine neer kunnen zetten.  

Maar dan zouden we eigenlijk tweemaal een zelfde koffie auto hebben. Alleen dan met de keus voor de klant tussen een Renault of een Eend. We vonden dat toch te weinig variatie en meer van hetzelfde.

Dus werd het toch weer een bestelbus. Dit keer een wat minder oude bus. Ons oog viel op een Peugeot J9. Niet heel oud (de onze is 32 jaar oud) en toch heel schattig door de schuifdeuren en een voorin geplaatste motor. Doordat de motor voorin geplaatst is, staan de voorwielen wat verder naar achteren en zit je in de cabine op de voorwielen. Deze J9, was één van de laatste modellen oude markt met de motor voorin.

We hebben onze nieuwe Camion zo ingericht, dat we de koffiemachine er ook uit kunnen rijden en we met de Mobiele Koffiebar voor de bus kunnen staan.  Zo kunnen we dan toch dicht bij de gasten staan en staan weniet altijd in de bus, verwen en hoog. Dus lekker flexibel.

Camion de cafe

Geef een reactie