Huur onze Camion de Café

Bij Moving Coffee kun je onze Camion de Café huren voor Italiaanse koffie op locatie met een professionele Barista voor elk evenement. Met onze Koffie Truck kun je Italiaanse koffie serveren op welke locatie je ook maar wilt. Dat wil dus zeggen Italiaanse kwaliteitskoffie ook op jouw evenement op de locatie die jij kiest. Een mobiel koffie-concept van Moving Coffee staat voor een echte koffiebeleving in de mobiele catering.

Waardeer je gasten

Wil je jouw evenement iets speciaals geven door je gasten echte Italiaanse koffie te serveren?  En ze te verrassen met een goede kop koffie, cappuccino of espresso? Dan ben je bij Camion de Café aan het juiste adres. Wij geven je gasten verse koffie van goede kwaliteit. Je gasten zullen ervaren dat je hun aanwezigheid waardeert en dat je hen serieus neemt. Vooral omdat we onze service afstemmen op jouw wensen. Je gasten zullen je evenement niet snel vergeten.

Onze Camion de Café

Wil je onze Koffie Truck huren? Dan heb je een hele unieke verschijning op je evenement. Je gaat je gasten er absoluut en op een wel hele speciale manier mee verrassen.  

Onze Camion de Café is een originele Renault Goelette (R2060) uit 1954. Deze unieke mini vrachtauto uit de jaren vijftig van de vorige eeuw, is omgebouwd tot een heuse foodtruck met een professionele espressomachine.

Een verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een professionele Barista voor gegarandeerd lekkere koffie. Het is dus een goed idee om onze Camion de Café te huren.

Maatwerk

We werken met verse koffiebonen die we op locatie malen. Voor elke koffiesoort hebben we dan een eigen bonenmaler. Elke keer malen we precies genoeg bonen voor het aantal kopjes koffie die op dat moment gezet moet worden. “Grinding on demand” zoals we dat noemen.  Zo is elk kopje koffie dat gezet wordt uiterst vers, wat zorgt voor een optimale koffie beleving.

Standaard gebruiken we kartonnen bekers om de koffie in te serveren, ToGo bekers, al dan niet met deksel. De afmetingen van de bekers zijn afgestemd op de koffievariant die besteld wordt. 

Wil u een wat meer luxe uitstraling op uw evenement? Dan kunnen we gebruik  maken van picardie-glazen. Is glaswerk komt de smaak van de koffie nog beter tot zijn recht. Ook hierbij stemmen wel elk glas af op de juiste koffievariant.

Een ander alternatief is servies met kop en schotels. Met name voor wat kleinere gezelschappen is dit en luxe variant. Ook dan gebruiken we verschillende formaten.

Zo geven we elk evenement de uitstraling die jij wenst, luxe of vlot en met de professionaliteit die bij jouw past. Voor de koffie beleving die jij wilt.

Kijk ook op onze andere site van Moving Coffee voor meer informatie

De varianten die we standaard op elk evenement kunnen serveren zijn:

  • Espresso (doppia o singola)
  • Espresso Macchiato
  • Cortado
  • Caffè Lungo / Americano
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Caffè Latte
  • Flat White

Wil je nog meer karakter geven aan de koffiebeleving op je evenement? Dan bieden we de mogelijkheid om het aantal varianten uit te breiden met Coffee Specialties.

Denk hierbij aan gebruik van likeur, koffie siroop en room. We maken hiermee de lekkerste winterkoffie, Café Français, Irisch Coffee en dergelijke.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.